imagine Două idei de ținute pentru școală 2018

10

Bună dragilor! Știu că am absentat un pic de pe blog, dar de azi sunt prezentă din nou la datorie. Știu că marea majoritate a cititorilor mei sunt școlari (elevi, studenți). De aceea vin astăzi cu două idei de ținute pentru școală/liceu/ facultate.

1

Eu fiind la facultate, îmi este destul de greu ca în fiecare zi să-mi compun ținute diferite, ținute care trebuie să se încadreze într-o anumită ramă (clasică). În fiecare seară îmi pregătesc outfitul pentru a doua zi, ceea ce vă sfatuiesc și pe voi să faceți (nu de alta, dar dimineața sunteți mult mai lenți, adică adormiți).

8

M-am gîndit să vin cu două propuneri, deoarece știu că sunt persoane cu stiluri vestimentare diferite. De aceea am compus un outfit casual și unul clasic. Am folosit piese vestimentare simple, piese la care m-am gîndit că toate puteți avea acces. Nu mai pălăvrăgesc mult și trec direct la subiect (vedeți dacă nu am fost prezentă o lună, vorbesc mult).

6

Primul outfit este casual. Am purtat un hanorac un pic mai scurt, pentru a-mi accentua talia. Am adăugat o pereche de pantaloni basic, cu talie înaltă (vă recomand o pereche de pantaloni cu talie înaltă pentru a nu arăta vulgar cu acel hanorac scurt). Pantalonii sunt versatili, îi puteți purta atît cu cămașă cît și cu genul de hanorac cu care am ales eu să-i port.

2

La partea cu accesorizarea nu am exagerat, totuși la școală nu trebuie să fim pomul de Crăciun. Am purtat o pereche de încălțări sport, la fel negre ce nu ies foarte mult în evidență. Vă recomand să evitați încălțările în culori neon. Am adăugat un rucsac încăpător, unde caietele voastre vor sta foarte relaxate.

7

Am pus doar cîteva inele, dar acest pas poate fi omis, în dependență de preferințele voastre și de restricțiile școlii la care vă faceți studiile.

3

Cunosc foarte bine sistemul nostru de învățămînt, de aceea am venit cu o propunere decentă. Chiar dacă este un outfit compus din piese simple, acesta se conturează foarte frumos la final, și să nu uităm cît de comodă este această ținută.

5

Hanorac- LC Waikiki
Pantaloni- no name
Rucsac- No name
Inele- Avon; Paradis
Încălțări- Trend
Brățară- Huawei Honor Band 3

4

Cea de-a doua ținută este una clasică. O ținută pentru care aș opta de cele mai multe ori. Piesa principală a ținutei este o superbă rochie, potrivită de minune anotimpului un pic mai răcoros. Am accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto, neri și cu baretă la gleznă. Ador pantofii aceștia, însă sunt o teroare pentru picioarele mele, ce nu facem noi pentru a arăta bine. Am adăugat o geantă neagră cu accente aurii, voi puteți alege orice fel de geantă.

11

I-am adăugat rochiei un accent școlăresc, anume o broșă în formă de fundă. Broșa la baza gîtului face outfitul un pic mai purtabil pe timp de zi. Nici de data aceasta nu am exagerat cu accesoriile, aceleași inele și am adăugat o pereche de cercei cu o perlă și un detaliu auriu.

12

Acest outfit este exact pe stilul meu. Mă regăsesc mult mai bine în această ținută pentru o conferință la facultate.

13

Rochie- Vintage
Pantofi- No name
Geantă- No name
Inele- Avon, Paradis
Cercei- Aliexpress
Broșă- Aliexpress.

14

Acestea au fost propunerile mele pentru ținute de școală. Sper că v-am ajutat sau cel puțin v-am inspirat. Vă mulțumesc că-mi sunteți fideli!

9

 

Pe mine mă găsiți pe  facebook instagram ,  blog și de ceva vreme și pe  youtube.

 

V-am pupat!

Pea!

 

Articole asemănătoare:

Toamna și farmecul ei- outfit

Spring outfit

Vacanța în Grecia 2018

Back to school- outfit

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s