imagine Magia toamnei- Outfit

5

Bună dragilor! După cum v-am tot ros urechile pe instagram, toamna este anotimpul meu preferat și anume în această perioadă am o grămadă de idei. Exact din acest considerent, azi vin cu o postare cît se poate de tomnatică. V-am pregătit un outfit numai bun pentru vremea încă călduroasă și pentru peisajele aurii.

1

M-am gîndit să vin cu o idee de ținută potrivită pentru o ieșire în parc sau pentru o zi banală de școală. 

10

Eu am purtat această ținută în parc, într-o zi călduroasă de duminică. Să știți că oamenii se uitau ciudățel la mine, poate din cauza dresurilor în culoarea muștarului. Însă eu m-am simțit fenomenal. 

2

E un outfit foarte comod și construit după principiul unei cepe, adică straturi multe să țină și de cald, totuși nu suntem în mijlocul verii. O ținută copilărească și jucăușă, așa o văd eu. Am ales multe culori pentru că vreau să transmit că toamna nu este numai despre frig, ploi și tristețe. Toamna este despre frunze, veselie și nu în ultimul rînd despre culoare.

4

Trecînd la outfit, port o rochie neagră în partea de jos, cu o formă ce-ți permite să te învîrți la nesfîrșit. O geacă din denim, totuși să mă protejeze cît de cît de frig, un fular absolut superb. Legat de acest fular, are pe el toate culorile specifice toamnei, e moale și pufos, dîndu-mi acea senzație de confort. 

6

Și piesa vestimentară ce sare în ochi, sunt aceste dresuri muștării. Sunt dintr-un material opac, și ei să-mi țină de cald. O pereche de botine negre, simple și un rucsac încăpător ce se potrivește perfect cu botinele.

3

La partea cu accesoriile nu am exagerat cu nimic, un inel simplu și veșnica brățară pe care nu o dau jos aproape niciodată.

9

Vă spun sincer, m-am simțit atît de bine purtînd această ținută. Doar cu o privire spre acele dresuri colorate și mă bufnea rîsul. 

8

Eu sper că v-am inspirat, v-am molipsit de obsesia mea( adică culorile toamnei) și sper să îndrăzniți și voi să dați frîu liber imaginației.

7

Pe mine mă gasiți pe  facebook instagram ,  blog și de ceva vreme și pe  youtube.

Vă mulțumesc că sunteți cu mine!

Sunteți pupați!

 

Articole asemănătoare:

Două idei de ținute pentru școală 2018

Toamna și farmecul ei- outfit

Dor de casă!

Prăjitură cu brînzică de vaci- Rețetă

Vacanța în Grecia 2018

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s