imagine Bukovel 2019- travel

Bună, dragilor! Acum scriu această postare în drum spre casă. Cu impresiile la cald și cu acele peisaje încă în fața mea.
V-am întrebat pe Instagram dacă doriți o postare despre Bukovel ca destinație turistică, voi ați dorit și iată că m-am pus pe scris.

5
Prima zi. În prima zi am ajuns în jurul orei 11:00 și ne-am pornit în explorarea locului. Am vizitat puțin centrul orașului Yaremchea și am făcut o lungă drumeție (3-4 km), seara am dormit neîntorși.
Legat de mâncarea din zonă, să știți că nu se diferă cu mult față de bucătăria moldovenească. Cafenelele la poalele munților au fost locul numai bun de savurat un vin fiert.

1
A doua zi. În cea de-a doua zi am mers la schi la o pârtie ceva mai departe de locul unde am fost cazați. Legat de schiat și toate cele, vă recomand să vă luați la voi costumul de schi pentru că pierdeți mult timp la coada pentru închidere plus și prețurile sunt un pic  mari. Legat de pârtie, a fost minunată ( sursa acestei informații o am de la oamenii ce au schiat) și peisajul acela îți încântă ochii, iar aerul curat de munte îți inundă plămânii și te simți ca un nou născut.

8
Am fost cazați la hotelul Villa Fortuna. Aici eu personal m-am simțit în vizită la o rudă ( în sensul bun) atît de ospitalieri și de prietenoși au fost oamenii de acolo, m-au cucerit atunci cînd am văzut că dețin o pisică (apropo, pisica foarte iubăreață). De la geamul camerei puteam vedea o grămadă de brazi ninși și sub geam un râuleț ce curgea încontinuu, iar acel sunet te relaxează și te face să te simți exact ca la terapie.

2
A treia zi. În a treia zi am avut o activitate foarte relaxantă, am petrecut o întreagă zi de răsfăț la Romantic SPA. M-am bălăcit ca o rață în piscina de interior cît și cea din exterior. Să stai într-o piscină fierbinte, afară să ningă- e foarte plăcut.
Prețurile sunt destul de avantajoase, ținându-se cont de faptul că e stațiune turistică. Iar metoda de plată se poate face și cu card, dar vă recomand să aveți cash la voi.

img_9225-4
A patra zi. În cea de-a patra zi am fost în excursie la cascada Guk. Tot ce pot spune despre priveliștea de acolo este: m-i-n-u-n-a-t-ă! M-a impresionat cascada, chiar dacă era puțin înghețată, poate pentru că e prima dată când văd una sau pur și simplu ea era fascinantă.

3
Vă recomand să profitați de tot timpul petrecut la poale de munți pentru că peisajele și aerul curat vă vor face foarte bine.
A cincea zi. În ultima zi am mers din nou la pârtie și ne-am dat cu niște colaci gonflabili. Eu nu sunt deloc curajoasă și la început eram puțin speriată ( puțin mai mult) dar după prima experiență nu m-am mai oprit timp de o oră. Eram ca un copil fericit și dornic de dat pe derdeluș. Seara ne-am pornit înapoi spre casă.

6
Fiind prima mea vacanță la munte, pot răspunde la întrebarea ” ce alegi: mare sau munte?” aș răspunde oricând- munte.
Aceasta a fost experiența mea la munte, sunt sigură că nu va fi singura.
Pentru mine sfârșitul anului trecut și începutul anului acesta a fost unul de poveste.
Sper că v-am inspirat să călătoriți și voi și sper să vă influențez să vizitați și voi Bukovelul.

4
Până data viitoare, pe mine mă găsiți pe facebook instagram ,  blog și de ceva vreme și pe  youtube.

V-am pupat!

Articole asemănătoare:

Easy and classic winter outfit

Cum purtăm bocancii- 2 outfit

My favorite autumn- outfit

Parisian chic- outfit

Magia toamnei- Outfit

Lasă un comentariu