imagine Început de vară- Outfit

Bună dragilor! Gata, a venit vara! Odată cu ea și tot ce implică acest ”minunat” anotimp. De ce nu iubesc eu vara? Ei bine, căldură, soare arzător și transport în comun. Cred că am explicat tot cu asta.

Pentru voi am o nouă idee de outfit numai bună pentru zilele toride de vară. Să nu mai pălăvrăgim mult și să trecem direct la subiect!

Pentru outfitul de astăzi am pregătit cele mai ușoare și comode pise vestimentare, după cum v-am spus: combatem căldura.
Ei bine, am ales să port o fustă foarte amplă, de culoare neagră (voi dacă aveți altă culoare e mai potrivită pentru vară) Fusta aceasta, datorită pliseurilor îmi permite mereu să mă învîrt- o plăcere!

Pentru partea de sus am optat pentru un tricou din bumbac, respirabil. Am ales acest tricou doar pentru imprimeul lui. Ce să mai, mă reprezintă 100%.

La partea cu accesoriile am plusat puțin, am ales o pălărie din rafie. Ador pălăria aceasta, iar pentru vară o văd numai bună de purtat, mai ales pentru a mă proteja de soare.

Iar la gît am purtat un lănțișor dublu cu pandantive circulare. Ca încălțări am ales o pereche de sandale nude cu mici accente de negru. În ciuda înălțimii tocului, acestea sunt extrem de comode (mă rog, cît de comode pot fi o pereche de sandale cu toc).

Aceasta a fost propunerea mea, sper tare mult să vă placă sau cel puțin să vă inspir să încercați mai mult!

Vă mulțumesc tare mult pentru lectură! Vă aștept cu mare drag și data viitoare, iar pînă atunci mă găsiți pe  facebookinstagram ,  blog și de ceva vreme și pe  youtube

V-am pupat!

Articole asemănătoare:

8 chestii pe care le va înțelege doar un ochelarist

Spring vibe- Outfit

Goodbye, april!-Outfit

In park-Spring outfit

6 Modele de manichiură pentru primăvară

Reclame

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s