imagine Hello, November!- Outfit

Bună, dragilor! Luna noiembrie nu este preferata mea, dar na. M-am gîndit să vin cu o idee de outfit pentru zile mai friguroase și mai ploiase, de care, fie vorba între noi, v-om tot avea parte!

Pentru mine, luna noiembrie se anunță a fi destul de încărcată, dar nu mă plîng. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu ocupată, o să vă povestesc despre ce este vorba, imediat ce se concretizează lucrurile.

Dar destul cu vorbăria, să trecem la subiect. Astăzi vin cu un outfit foarte simplu și călduros. Pe pagina mea de Instagram am primit cîteva mesaje, în cineva m-a rugat să vin cu o propunere de outfit bazat pe piese vestimentare pe care le are toată lumea în gardeobă.

Așa că, am executat! Pentru partea de sus am ales să port un pulover gri deschis. Peste pulover am pus o jeacă din piele ecologică. Eu numesc asta- ținuta ceapă (adică straturi pentru a ține de cald).

Pentru partea de jos am optat pentru o pereche de pantaloni negri din denim. Fie vorba între noi, oricine are o pereche de blugi negri în dulap.

Am ales să port piese vestimentare basic, pe care toată lumea le poate găsi în propria garderobă. Pentru partea de încălțări am ales o pereche de bocanci negri, simpli dar foarte călduroși, iar dacă mă cunoașteți puțin, știți că mă înfofolesc exagerat de mult.

La partea de accesorii tot nu am exagerat. Am pus un fular gros și pufos pentru a-mi ține de cald.

Iar dacă ar trebui să fiu sinceră, în ultima vreme am făcut o mică obsesie cu fularul ăsta, e atăt de pufos și plăcut la atingere. Plus că se pupă de minune cu nuanțele arămii ale toamnei.

A trebuit să pun un accent al meu, așa că am ales o pălărie într-un maro deschis. Voi puteți înlocui pălăria, dacă nu vă simțiți confortabil , cu o căciulă neagră, maro sau gri.

Acesta a fost articolul de astăzi, un articol în care vă arăt cum mixez eu piese vestimentare basic. Sper tare mult să vă placă și să vă inspir!

Pînă data viitoare vă aștep pe pagina mea de  instagram , unde putem comunica mai mult, cît și pe  facebookblog și de ceva vreme și pe  youtube
V-am pupat!

Articole asemănătoare:

Autumn colors- Outfit

Parisian style- Outfit

3 idei de a purta o fustă plisată- outfit #backtoschool

Ce este fericirea?!

Ce-mi oferi tu, dragă Moldovă?

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s