imagine Cum asortăm printul de animal?!

Bună dragilor! Astăzi vin cu o nouă postare. Astăzi cînd public articolul, eu zbor spre Minsk, la olimpiada de Drept. Acum cînd scriu am o grămadă de emoții, dar despre experiența de acolo o să vă povestesc cînd mă întorc.

Pînă atunci vin cu o idee de a purta printul de animal într-o ținută simplă, dar chic. M-am gîndit să vin cu propunerea aceasta de articol, pentru că eu sunt persoana care s-a ferit de acest print. Mă gîndeam că e prea mult, prea nuștiu cum. Dar astăzi vă arăt cum acesta poate arăta superb într-o ținută.

Ei bine, să trecem la treabă. Piesa de rezistență a acestui outfit, este bineînțeles maleta. Am ales-o într-un print destul de mare, de vizibil. Mi se pare că un print mai mare arată puțin mai chic.

În partea de jos am ales o fustă neagră, plisată. Eu ador fusta asta, mă pot învîrti în ea pînă amețesc. Mi se pare că negru merge foarte bine cu animal print. Dacă obserbați, am mers pe culori neutre, pămîntii. Am încercat să alcătuiesc o ținută purtabilă, de zi.

Pentru a nu îngheța de frig am ales o pereche de dresuri negre, puțin groase. Iar mergînd pe același considerent termic, am adăugat și acest palton într-o nuanță de maro deschis. Să fiu sinceră, am purtat paltonul ăsta în disperare, acum sper să mă mai țină.

Fiind acest Hercule Poirot (dacă nu știți despre ce vorbesc, e vorba despre un detectiv) am plusat cu un chipiu, pe care la fel l-am purtat în disperare de cînd l-am luat. Mi se pare că chipiul aduce un aer modern întregului outfit. Voi ce credeți?

Trecînd la partea cu accesoriile, aici am avut libertatea de a pune aproape orice. Cromatic vorbind, totul arată destul de cuminte. Am ales o pereche de cercei din perle, voi puteți oricînd alege altceva. Mie mi-a plăcut cum arată în combinația asta.

Am mai pus o curea neagră în talie, pentru a accentua și mai mult talia. Ca încălțări am purtat o pereche de botine negre, dintr-un material textil. Nefiind Sharapova, aveam nevoie de o alungire optică a întregii compoziții.

Am purtat o geantă destul de cumințică și ea, atît cromatic cît și ca model. Am lăsat să iasă în evidență doar acel print, pentru a nu duce ținuta într-o zonă de kitsch.

Acesta a fost articolul de astăzi. Țineți-mi pumnii pentru olimpiadă.
Eu sper că acum veți avea curajul să purtați acest imprimeu, eu cu siguranță o să-l port.Sper tare mult că v-a plăcut articolul de astăzi sau cel puțin v-am inspirat!
Pînă data viitoare vă aștept pe pagina mea de  instagram , unde putem comunica mai mult, cît și pe  facebookblog și de ceva vreme și pe  youtube
V-am pupat!

Articole asemănătoare:

Hello, November!- Outfit

Autumn colors- Outfit

Parisian style- Outfit

3 idei de a purta o fustă plisată- outfit #backtoschool

Ce este fericirea?!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s