imagine Woman Day- Concept Photos

Bună, dragile mele femei! În articolul de astăzi este vorba doar despre noi. Dacă anul trecut am ales să vorbesc despre femeia vieții mele, anul acesta am pregătit la fel, un articol special și de suflet. Am pregătit și o ședință foto-concept, cu această ocazie, e ceva special și de suflet, ceva care vreau să rămână mult timp de-acum încolo. Termin cu introducerile kilometrice și trec direct la subiectul de astăzi.

Femeile, de-a lungul istoriei au demonstrat cât sunt de puternice, de învingătoare și de răzbătătoare. Nu sunt feministă, dar trebuie să recunosc că mă bucur din toată inima atunci când o femeie răzbate, când se afirmă și când reușește să risipească toate stereotipurile legate de femei în general.

Consider că asta ar trebui să fie atitudinea noastră, față de femei. Mi-aș dori să trăiesc într-o societate în care nu există deloc discriminarea, invidia cât și răutatea noastră una față de alta.

Consider că o femeie trebuie să fie iubită, protejată și respectată. Doar femeia poate da o nouă viață. Iar aici nu pot să nu menționez sacrificiul și dăruirea ce o implică ”profesia” de mamă. Dragostea necondiționată, grija uneori exagerată pentru puii ei, puterea de a trece prin absolut orice pentru a-și vedea copiii reușind.

Femeia e puternică, contrar basmelor cu prințese care trebuie apărate. În societatea noastră femeile sunt independente, sunt de neoprit. Noi am ajuns ce suntem azi, tot datorită unor femei, femei care au protestat pentru banalul nostru drept la vot. Au luptat pentru o egalitate de care ținem cu dinții și în ziua de astăzi.

Gingășia, eleganța și senzualitatea unei femei nu i-o poate fura nimeni. Puterea cu care trece peste obstacolele vieții, obstacole ce sunt gata-gata să o doboare. Inocența naivă, uneori, cu care crede în oameni.

Pentru mine luna martie se asociază din totdeauna cu ziua femeii, cu mama. Iar când mă gândesc la mama mă lovesc tot felul de emoții. Emoții de recunoștință și de îndatorare eternă. Sunt sigură că pentru fiecare dintre noi, mama noastră e cea mai bună. Asta chiar așa e, prima dragoste a copilului, începutul tuturor începuturilor.

Astăzi nu vorbim despre persoane cu altfel de valori și principii. Principii ce nu sunt compatibile cu frumosul cuvânt ”femeie”. Fiecare pădure are și uscături, din păcate asta este general valabilă și pentru societatea femeilor din întreaga lume.

Vreau să vă îndemn să vă cuprindeți femeile din viața voastră, fiți recunoscătoare lor. Fie cea mai bună prietenă, fie o mătușă, o bunică, o verișoară, o colegă de muncă sau fie mama, spuneți-le cât sunt ele de importante în viața voastră!

Dedic acest articol tuturor femeilor frumoase la chip și suflet din viața mea. Le spun tuturor mulțumesc pentru că mi-au fost sau îmi sunt aproape. De la fiecare am avut ceva frumos de învățat, am furat meserie sau am fost inspirată în luarea unei decizii. Ceea ce sunt astăzi v-o datorez vouă! Vă mulțumesc tuturor și fiecăreia în parte!

Acesta a fost articolul de astăzi! Sunt mândră că pot împărtăși experiențele mele cu voi, iar drept inspirație mi-au servit toate femeile care mă înconjoară în viața reală cât și aici pe online.

Până data viitoare pe mine mă găsiți pe pagina mea de  instagram , unde putem comunica mai mult, cît și pe  facebookblog și de ceva vreme și pe  youtube

V-am pupat!

Articole asemănătoare:

Street Style- Outfit

Valentine’s Day 2020- outfit

Bukovel 2020 și cum am fost cerută în căsătorie- outfit

Christmas time-outfit

5 zile petrecute în Minsk și experiența mea la Olimpiada Internațională de Drept

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s