imagine Cum purtăm pantalonii palazzo- Outfit

Bună dragilor! Am revenit astăzi cu un nou articol aici, dar până să ajungem să pălăvrăgim despre modă, sper că sunteți cu toții bine și că îi aveți pe cei dragi aproape. Cu toții am fost martorii ultimelor evenimente și sper că totul se va remedia și lucrurile v-or intra pe făgașul normal.

Astăzi fiind o zi însorită, m-am gândit să vin cu o idee de cum purtăm pantalonii palazzo. Dacă nu știți ce-s aceia, imediat explic. Pantalonii palazzo sunt ușor evazați și cu talie înaltă, vin mai largi pe picior și se pot confunda ușor cu o fustă.

Eu am ales o pereche de pantaloni de efect, după cum puteți observa au acele dungi verticale, acestea întotdeauna v-or alungi vizual silueta. Ei fiind elementul cel mai ”ochios” din ținută, nu am axagerat cu celălalte elemente ale ținutei.

În partea de sus am ales o cămașă foarte frumoasă, dar care nu iese prea mult în evidență cu printul sau cu modelul. E ceva basic, o cămașă într-un bej plăcut cu mici accente feminine la guler și mâneci. Cămașa este vintage, și m-a cucerit prin finețea mătăsii și a detaliilor aurii și perlate pe care le are, de asemenea mi-au plăcut și cusăturile de pe guler și cele de-a lungul ei.

Am accesorizat ținuta cu o curea în talie pentru a marca frumos talia, mai ales că pantalonii sunt cu talie înaltă și cămașa nu-mi accentuează formele, vine mai largă. Astfel am construit un echilibru între partea de sus și cea de jos pentru a nu arăta ca un sac de sus până jos.

M-am jucat puțin cu accesoriile pentru a-i da un aer primăvăratico-văratic ținutei. Am ales o pereche de cercei de dimensiuni mari, cercei pe care mi i-am meșterit singură după un model de pe net. Mi-au plăcut și am zis să îi recreez. Materialele folosite pentru cercei v-or fi regăsite și în pe alte accesorii ale ținutei.

Pe aceeași notă de natural, am ales și geanta din rafie. Aceasta merge perfect cu materialul folosit la confecționarea cerceilor. Genții i-am atașat și o eșarfă cu model floral, pentru a da o notă de culoare întregii ținute, dar nu prea mult pentru că pantalonii ies destul de mult în evidență.

La mâini am ales să port niște inelușe aurii, fine și de efect. M-am gândit să nu exagerez, am dorit să păstrez o notă relaxată și destul de comodă.

Pe post de încălțări am ales o pereche de sandale cu platformă, ce au și ele câteva detalii din rafie. Sandalele nu se văd din cauza lungimii pantalonilor, dar credeți-mă pe cuvânt că n-am fost desculță.

Acesta a fost articolul de astăzi. Sper tare mult să vă placă sau cel puțin să vă inspire să încercați zone vestimentare diferite!

Pînă data viitoare pe mine mă găsiți pe pagina mea de  instagram , unde putem comunica mai mult, cât și pe  facebookblog și de ceva vreme și pe  youtube.

V-am pupat!

Articole asemănătoare:

Hello, spring!- Outfit 2020

Ce poți face în carantină?!

Woman Day- Concept Photos

Street Style- Outfit

Valentine’s Day 2020- outfit

5 comentarii

  1. Îmi plac mult pantalonii ( app de unde sunt?)si camasa; daca imi permiti o parare personala eu as fi ales o alta geanta si nu as fi pus acei cercei aici:d dar asta doar asa cum vad eu lucrurile; te pup si inca o dat apantalonii sunt de-a dreptul superbi

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s